Hodnocení for me

Hodnocení for me 36.

21. září 2009 v 13:43 | °°Kačaa-ROXY°°
animal.gif animal image by EnidtaPRVNÍ DOJEM: 10/10 - super blog =)animal.gif animal image by Enidta
animal.gif animal image by EnidtaMENU: 10/10 - krátké, takže přehlednéanimal.gif animal image by Enidta
animal.gif animal image by EnidtaDESIGN: 9/10 - ta bílá na pozadí stránky a na okrajích..já bych dala buď na to pozadí nebo okaje nějakou světlunkou oranžovou aby nebylo obojí stejnýanimal.gif animal image by Enidta
animal.gif animal image by EnidtaČLÁNKY: 10/10 - máš tam všechno.. !! super..=)animal.gif animal image by Enidta
animal.gif animal image by EnidtaNÁVŠTĚVNOST: 10/10 - =))animal.gif animal image by Enidta
animal.gif animal image by EnidtaVÝSLEDEK: 49/50 - úža blog =)animal.gif animal image by Enidta

by

Hodnocení for me 35.

14. září 2009 v 12:20 | °°Kačaa-ROXY°°
Hodnocení pro °°Kačaa-ROXY°°
Hodnotila *_CraZy~ZuBr_*

Chceš taky zhodnotit blog?
Klikni :)

Přezdívka - 10/10
Supr, originál :)
První dojem - 10/10
Zebrá :D
Záhlaví - 10/10
Supr, líbí se mi ty dva pruhy dolee :D
Okraje stránky - 10/10
Krásný
Barvy - 10/10
Ladí, ladíí :)
Obsah blogu - 10/10
Super, přidáváš o všem, tak to má být :D
Návštěvnost - 10/10
Užasná, zavidím :D Nee sranda :D
Celkově :) - 10/10
Užasnej blog :)
Počet bodů - 80/80

Gratuluju, užasnej blog :)

Hodnocení for me 34.

14. září 2009 v 12:10 | °°Kačaa-ROXY°°

Hodnocení for me 33.

6. září 2009 v 19:29 | °°Kačaa-ROXY°°



Přezdívka 1/10 → 10
-
Design 1/10 → 10
-
Stránka 1/10 → 10
-
Menu 1/10 → 10
-
Toplist 1/10 → 10

Celkem 1/50 → 50


Nádherný Blogísek

Diplomek for me 31.

5. září 2009 v 23:10 | °°Kačaa-ROXY°°

Hodnocení for me 32.

26. srpna 2009 v 10:35 | °°Kačaa-ROXY°°

1.Dojem - [9/10]
Design - [9/10]
Články - [10/10]
Menu - [9/10]
Celkový dojem - [9/10]
Celkem - [46/50]

Hodnocení for me 31.

25. srpna 2009 v 22:22 | °°Kačaa-ROXY°°
Hodnocení for→°°Kačaa-ROXY°°
Hodnotila→*Lolla.Bunny*

1.PRVNÍ DOJEM
/10
Nááádhera
2.ZÁHLAVÍ
/10
Jednoduché..=)
3.MENU
/10
Nápadité =)
4.ČLÁNKY
/10
Super..Nemáš je na stejný brdo =)
5.NÁVŠTĚVNOST
/10
Malá =(
6.CELKOVÝ DESIGN
/10
Nádhera ..Sladěný ..Letní prostě super =)
7.SOUČET
56/60
8.MŮJ NÁZOR
Nemám slov!! Nádhernej bloček..
Jen malinko vylepšit návštěvku a tvůj blog bude EXTRA tříída !! =)

Hodnocení for me 30.

24. srpna 2009 v 15:02 | °°Kačaa-ROXY°°
Hodnoceno: 24/8/09

První Dojem: dobrý 4/5
Záhlavý: Dobrý..4/5
Menu: Dobrý..7/10
Návštěvnost: dobrý 5/5
Čitelnost: de to 4/5
Obsah: de to 8/10

Celkový výsledek: 32/40

Můj kec: Dobrej bloček..

Hodnocení for me 29.

23. srpna 2009 v 21:51 | °°Kačaa-ROXY°°
Prvý dojem: 1 - farebnée
Záhlavie: 2 - záhlavie je moc malee
Stránka: 1 - cool
Zladenie: 1 - ladii
Farby: 1 - všelijaké
Menu: 2 - je to originalne ze musish kliknut aby si sa dostala do menu ale... nejake diwnee
Články: 1 - cool
Obrázky: 2 - je ich moc maloo
Blog celkovo: 1 - je best

Hodnocení for me 28.

23. srpna 2009 v 21:14 | °°Kačaa-ROXY°°
vzhled 5/5 krásnej , barevnej =) ..jen ty odkazy malinký v okrajích ;)
články 5/5 =)
obsah 5/5 celkem dost věcí to se mi líbí =)
celkovej dojem 5/5 krásnej blog

bodíky20/20 =) ..krásnej blog prostě =)

Hodnocení for me 27.

23. srpna 2009 v 18:57 | °°Kačaa-ROXY°°
Od _EdI.cZqA__
Pro °°Kačaa-ROXY°°

1 PřEzDíVkU 1/5 → 5

2 PrVnÍ dOjEm 1/10 → 10

3 ZáHlaVí 1/10 → 10

4 BaReVnÉ sLaDěNí 1/10 → 10

5 MeNu 1/10 → 10

6 StRáNkA 1/10 → 10

7 NáVšTěVnOsT 1/10 → 10

1/65 → 65

NáDhErNý BlOgÍsEk_

Hodnocení for me 26.

23. srpna 2009 v 18:57 | °°Kačaa-ROXY°°
První Dojem: 10/10
Design:10/10
Menu:10/10
Články:9/10
Návštěvnost:10/10
Doplňky:10/10
Celkové Hodnocení:59/60 Mega úžaSNÉ

mOJE KECI:

Tagže máš nádherný blog přesně moje gusto takový upravený není v něm zmatek!!! A to je už něco říct. Musím uznat že takový krásný blog jsem neměla...tagže smekám!! Prostě úža blog!! x))))))))

Prosím tohle si dej na blog je to moje ikonka:




Hodnocení for me 25.

23. srpna 2009 v 10:07 | °°Kačaa-ROXY°°
Chcete taky zhodnotit blog? ->TADY<- je přihláška
*---------------------------------------------------------------*
  1. Upoutávka-15/15(Jéé takové živé barvy,to vypadá VELMI dobře!!:).. )
  2. Záhlaví-10/10(Jednoduchý,ale krásné..a povedené..:)...)
  3. Okraje stránky-10/10(Skvělý:).... )
  4. Menu-9/10(Good....)
  5. Písmo a pozadí,sladěnost-10/10(Není co dodat:-)..Všechno Ti tam bezvadně ladí:-)..)
  6. Obsah blogu-15/15(Wow skvělý..)
  7. Celkový desing-15/15(Pěkný,letní:-)..)
  8. Návštěvnost-8/10(Ale jo není nejhorší ;P.. )
  9. Celkový dojem-20/20(Super blog;).. )
Celkem bodů:112/115
Známka:1

Hodnocení for me 24.

23. srpna 2009 v 10:04 | °°Kačaa-ROXY°°
Hodnocení
Záhlaví - jenom takový barevný nápisek xĐ zajímavý
Dám 8/10

Stránka - krásná
Dám 10/10

Články - super :)
Dám 10/10

Celkový dojem - všechno ti k sobě ladí,fakt se mi tvůj blog líbí
Dám 10/10

Celkově - 38/40

Hodnocení for me 23.

16. srpna 2009 v 19:55 | °°Kačaa-ROXY°°
°°Kačaa-ROXY°°
kacaa-roxy.blog.cz
od 14.4.09
PRVNÍ DOJEM-Tvůj blog působí tak jinak tak letně!! 10/10
DEZIGNT-líbí se mi co dodat asi jen že......10/10
ČLÁNKY-supr líbí se mi pak si něco skopčím ju?? 10/10
MENU-supr líbí se mi!! 10/10
CELKOVÉ ZHRNUTÍ-Tvůj blog se mě líbí asik si tě přidám do oblíbených ;) 10/10
HODNOCENÍ-50/50 supr jak jsem řekla líbí se mi!!

Hodnocení for me 22.

13. srpna 2009 v 18:33 | °°Kačaa-ROXY°°
Hodnocený blog : http://kacaa-roxy.blog.cz/
Hodnotila : Misz Janiszka
Pixelka :

Obsah článků - super
Dess - je krásně barevný
Barevnost -upa úžasná
Přehlednost - je
První dojem - barevnej blog super
Přezdívku - super
Návštěvnost - super !

Co se mi líbí : články , sladěnost barev , dess
Co se mi nelíbí :-----
Celkem : super !
Známka : 1*

Hodnocení for me 21.

6. srpna 2009 v 20:58 | °°Kačaa-ROXY°°
♦Přezdívka: °°Kačaa-ROXY°°
♦Adresa blogu: kacaa-roxy.blog.cz
♦Je na něco ten blog zaměřen? Byl zaměřen na Miley Cyrus, ale teď je o všem:)
♦Věk: 13


První dojem:10/10
Moc pěknej blog!!
Menu: 8/10
Je tam toho trošinku málo, jinak hezké.
Záhlaví: 10/10
Jednoduché, ale krááásné!!
Okraje: 10/10
Jako ty sou upe boží, hezky doplňují celý styl designu, krásný barvičky :D
Barvy: 10/10
No řikám nádhernéééé!!!
Články: 10/10
Od každého něco, Miley mám ráda takže jako super!
Přezdívka: 10/10
Origoš, moc pěkná!
Ikonka: 8/10
Je takový divný když je ikonka stejná jako záhlaví, tak bych jí změnila, třeba nějakou animačku nebo tak...jinak je pěkná (jako záhlaví)
Celkem: 76/80
Známka:

1-

Ale máš fakt moc hezkej blog :-)
Diplom:

Hodnocení for me 20.

6. srpna 2009 v 20:50 | °°Kačaa-ROXY°°

Hodnocení for me 19.

3. srpna 2009 v 23:19 | °°Kačaa-ROXY°°

Hodnocení for me 18.

3. srpna 2009 v 13:20 | °°Kačaa-ROXY°°
Hodnocený blog : http://kacaa-roxy.blog.cz/

Design/20/Nový des , krásný,barevný , letní xD → dead.gif
Menu/10/Moc hezký :)Uspořádaný... → dead.gif
Články/20/Zajímavé..Tvůj blog by mohl být mezi nej ;-) → dead.gif
rozcestníky/rubriky/10/Mnu všechno v pořádku x) → dead.gif
1.dojem/20/Nádherný blog ! → dead.gif

Plný počet !!
Vše krásné :-)

Hodnotila↓
 
 

Reklama